Souza: GSP-ho roztrhám ako kura

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 10:57 • 2 min
Souza: GSP-ho roztrhám ako kura

LOS ANGELES - V posledných týždňoch sa veľa hovorí o návrate Georgeosa St-Pierra. GSP by chcel zápasiť o opasok v strednej váhe ktorý je v rukách Michaela Bispina.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nič nie je oficiálne, iba to že sa chce vrátiť do octagonu ale s kým a kedy to ešte vôbec nie je isté. Fanúšikovia sa určite tešia tomuto rozhodnutiu GSP-ho ale medzi zápasníkmi ktorý zápasia práve v tejto váhe a sú blízko vyzývateľského statusu, tak im sa to až tak nepáči. Medzi týchto zápasníkov patria Weidman, Romero, Rockhold a aj Jacare Souza.

 

Práve on sa vyjadril k momentálnej situácií pre MMA Hour:

 

"Neviem čo chce GSP v strednej váhe, pred ukončením kariéry v nej nikdy nezápasil. Mne pripadá ako kura, keď ho najbližšie uvidím tak ho ihneď roztrhám. Ukončil kariéru, a teraz sa iba tak vráti a chce byť majster sveta v takej váhe v ktorej nikdy nezápasil a nemá v nej žiadne skúsenosti. Predtým mal šancu, mohol zápasiť proti Andersonovi, ale vtedy sa zľakol a teraz ho to zrazu zaujíma?"

 

”Veľmi rád by som proti nemu zápasil, lebo podľa mňa by my veľmi uľahčil robotu. Keď sa chce naozaj vrátiť do hry a chce zápasiť, tak som ochotný odstúpiť aj od titulového zápasu len aby som si sním mohol zmerať sily. Bispin ešte trocha môže počkať, lebo ja som nasledujúci v rade. Keď chce Georgeos vážne toto, tak ho očakávam s otvoreným náručím. Ale nech odo mňa neočakáva nič dobrého."

 

Ronaldo "Jacare" Souza je brazílsky zápasník ktorý má na konte 8 svetových titulov v brazilskom jiu jitsu čo je obdivuhodný výsledok. Popri aktívnom súťažení začal zápasiť aj v MMA v roku 2003. Odvtedy sa mu podarilo získať titulový opasok v Strikeforce a v UFC to má dobre rozbehnuté k ďalšiemu titulu. V organizácií ma už sedem zápasov a z toho iba jednu prehru. Dokopy je jeho skóre 23 výhier a 4 prehry. Takže sa nejedná o žiadne B-čko. Keby jeho výzvu GSP prijal tak by sa bolo na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona