Southgate na Škótsko nominoval aj Wilsherea a Kanea

NETKY.SK • 7 November 2016, 09:27 • 2 min
Southgate na Škótsko nominoval aj Wilsherea a Kanea

LONDÝN - Anglickej futbalovej reprezentácii bude v piatkovom zápase kvalifikácie MS 2018 proti Škótsku chýbať Dele Alli. Stredopoliar Tottenhamu Hotspur nenastúpil na nedeľňajší ligový súboj proti Arsenalu. Tréner "Spurs" Mauricio Pochettino pred severolondýnskym derby povedal, že Alli si v sobotu na tréningu poranil koleno a mimo hry bude niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

"Alli si podvrtol koleno pri nešťastnom kontakte so spoluhráčom. Uvidíme, ako dopadnú pondelkové vyšetrenia. Je to smola, je pre nás dôležitý hráč, ale taký je futbal," povedal Pochettino pre BBC.

 

Tréner národného tímu Gareth Southgate nebude môcť počítať so službami 20-ročného stredopoliara ani v prípravnom zápase proti Španielsku, ktorý je na programe 15. novembra vo Wembley.

 

Naopak, do reprezentácie sa vracia dvojica Jack Wilshere, Harry Kane. Wilshere, ktorého v lete Arsenal poslal na hosťovanie Bournemouthu, pred týždňom odohral kompletných 90 minút prvýkrát po viac ako dvoch rokoch. Kane chýbal v národnom tíme v zápasoch proti Malte a Slovinsku pre problémy s členkom.

 

Anglicko vedie tabuľku kvalifikačnej F-skupiny so siedmimi bodmi. Škótsko je štvrté, na svojom konte má o bod viac ako Slovensko na piatej priečke. Zverenci Jána Kozáka privítajú v piatok v Trnave súpera z Litvy.

 

Nominácia Anglicka na kvalifikačný zápas proti Škótsku a prípravný zápas proti Španielsku:

brankári: Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (FC Turín), Tom Heaton (Burnley)

obrancovia: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Michael Keane (Burnley), Danny Rose (Tottenham), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham)

stredopoliari: Eric Dier (Tottenham), Danny Drinkwater (Leicester), Jordan Henderson (Liverpool), Jack Wilshere (Bournemouth), Adam Lallana (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United)

útočníci: Wayne Rooney (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Andros Townsend (Crystal Palace), Theo Walcott (Arsenal), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona