Southampton už má rozhodcu Clattenburga plné zuby

NETKY.SK • 3 Január 2014, 14:36 • 2 min
Southampton už má rozhodcu Clattenburga plné zuby

LONDÝN - Klub obvinil arbitra z urážok na adresu kapitána Adama Lallanu.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový rozhodca Mark Clattenburg má na tričku ďalší sporný čin - a opäť s tým má niečo spoločné Southampton. Klub ho obvinil, že kapitána Adama Lallanu urazil počas decembrového ligového zápasu s Evertonom. "Svätci" dokonca požiadali rozhodcovskú komisiu, aby Clattenburgovi až do vyriešenia prípadu zastavila nominácie na stretnutia. Lallana si údajne vypočul od arbitra svoje po tom, ako nepochodil s výzvou na odpískanie penalty za súperovu ruku v šestnástke.

Southampton prehral v Goodison Parku 1:2 a tréner hostí Mauricio Pochettino mal po zápase na Clattenburga ťažké srdce. Podľa neho mal odpískať dve penalty, jednu za hru rukou v podaní Antolína Alcaraza po Lallanovom centri. 

Tím zo Southamptonu cítil krivdu po Clattenburgovom verdikte už tretí raz v priebehu roka, v marci aj novembri nariadil ten istý rozhodca sporné jedenástky v záveroch stretnutí s Norwichom City, resp. Arsenalom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies