Southampton povedie k záchrane Mark Hughes

NETKY.SK • 15 Marec 2018, 08:50 • 2 min
Southampton povedie k záchrane Mark Hughes

Southampton - Vedenie anglického futbalového klubu FC Southampton vymenovalo na post odvolaného trénera Mauricia Pellegrina Marka Hughesa. Klub o tom informoval v stredu večer. Pred 54-ročným koučom stojí jasný cieľ zachrániť Southampton v elitnej Premier League.

slovakia

left justify in out

Hughes podpísal zmluvu do konca sezóny. Na začiatku tohto ročníka bývalý waleský reprezentant predčasne skončil na lavičke Stoke City. "Jasným cieľom je záchrana, aby sme hrali Premier League aj budúcu sezónu. Tam tento klub patrí. Urobíme všetko preto, aby tam aj zostal," povedal bývalý kouč Blackburnu, Manchestru City či Fulhamu pre oficiálny web "The Saints".

 

Klub z juhu Anglicka bojuje o záchranu v PL. Aktuálne sa nachádza na 17. mieste, jeden bod a jednu priečku nad zónou vypadnutia. V sobotu prehral na ihrisku Newcastle United hladko 0:3.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona