Southampton má natrvalo Bertranda, na hosťovanie Djuričiča

NETKY.SK • 3 Február 2015, 07:55 • 2 min
Southampton má natrvalo Bertranda, na hosťovanie Djuričiča

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Southmapton natrvalo získal do svojich radov ľavého obrancu Ryana Bertranda, ktorý doteraz u "svätcov" hosťoval z londýnskej Chelsea. Bertrand podpísal kontrakt so Southamptonom do júna 2019, Chelsea môže na účte očakávať odstupné vo výške 10 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Do kádra trénera Ronalda Koemana pribudol aj ofenzívny hráč Filip Djuričič. Dvadsaťtriročný Srb je kmeňový hráč Benficy Lisabon, doteraz hosťoval v nemeckom Mainzi. "Poznám ho ešte z Holandska. Je to mladý hráč, má 23 rokov, je technický a rýchly. Môže hrať na viacerých pozíciách a dokonale zapadá do našej klubovej filozofie - dávať príležitosť mladým hráčom," povedal Holanďan Koeman o Djuričičovi, príchodu ktorého sa potešil aj jeho krajan Dušan Tadič. "Filip je skutočne dobrý hráč a veľmi dobrý chlapec. Hrávame spolu v národnom tíme Srbska. V Mainzi to nemal najľahšie, ale myslím si, že u nás by mu mohlo byť lepšie," povedal Tadič, ktorý v minulosti rovnako ako Djuričič hrával v Holandsku. V rokoch 2010 - 2014 si obliekali rovnaký čas dresy Groningenu a Twente Enschede. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies