Southampton konečne zabral naplno, úľava pre trénera Koemana

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 09:43 • 2 min
Southampton konečne zabral naplno, úľava pre trénera Koemana

SOUTHAMPTON - Anglický futbalový klub FC Southampton zvíťazil v utorňajšom dueli 28. kola najvyššej domácej súťaže Premier League nad Crystal Palace 1:0 a po troch dueloch v lige bez víťazstva opäť získal tri body.

slovakia

left justify in out

Triumf "svätcov" zariadil až v závere stretnutia v 82. min senegalský stredopoliar Sadio Mané. Southampton vyťažil z posledných troch duelov PL iba bod za domácu bezgólovú remízu s West Hamom United, prehral s FC Liverpool (0:2) aj na pôde West Bromwichu Albion (0:1). Tréner mužstva Ronald Koeman priznal, že mu po vydretom víťazstve spadol zo srdca obrovský kameň.

 

"Futbalisti Crystal Palace hrali veľmi organizovane. Bolo náročné vytvoriť si proti nim šance a streliť gól. Nebol to zďaleka náš najlepší zápas v tejto sezóne, mali sme aj dosť šťastia, ale tento výsledok sme si zaslúžili. Konečne sme získali tri body, bude sa nám teraz dýchať trochu ľahšie. Najbližšie nás čaká zápas proti FC Chelsea, verím, že na jej pôde predvedieme našu starú dobrú hru," vyhlásil BBC 51-ročný Holanďan. Southampton sa vďaka utorňajšiemu triumfu posunul v tabuľke na priebežnú piatu priečku o bod pred Liverpool, ktorý má k dobru stredajší zápas proti Burnley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies