Soumah na sezónu definitívne hráčom Qadsie

NETKY.SK • 12 August 2015, 09:40 • 2 min
Soumah na sezónu definitívne hráčom Qadsie

BRATISLAVA - Avizované hosťovanie Seydoubu Soumaha z ŠK Slovan Bratislava v klube Qadsia SC v pondelok popoludní uzavreli aj po formálnej stránke. Dvadsaťštyriročný guinejský reprezentant tak bude do konca mája 2016 pôsobiť v tíme 16-násobného majstra Kuvajtu. Informoval oficiálny web "belasých".

slovakia

left justify in out

"Seydouba je veľmi talentovaný futbalista. V posledných mesiacoch ho však výrazne limitovali zdravotné problémy, pre ktoré vynechal prakticky celú letnú prípravu. Myslíme si, že momentálne by pre nás nebol takým prínosom, ako očakávame od hráča s jeho potenciálom. Preto sme sa rozhodli akceptovať ponuku Qadsie a uvoľniť ho na hosťovanie, pričom aj po jeho skončení bude mať Seydouba naďalej platnú zmluvu so Slovanom," vysvetlil viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a dodal: "Verím, že v novom prostredí i novej súťaži sa mu bude dariť a dokáže herne napredovať. Jeho výkony budeme pozorne sledovať a po skončení hosťovania opäť zvážime a vyhodnotíme všetky možnosti jeho ďalšieho pôsobenia."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies