Soulja Boy čelí žalobe za vyhrážanie sa

NETKY.SK • 31 Október 2016, 11:35 • 2 min
Soulja Boy čelí žalobe za vyhrážanie sa

LOS ANGELES - Americký rapper Soulja Boy čelí žalobe za vyhrážanie sa, ktorú na neho podal kolega Skrill Dilly.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný interpret zverejnil v auguste prostredníctvom služby Instagram video, v ktorom so strelnou zbraňou v ruke hrozí nemenovanému mužovi zabitím. Podľa žaloby je ním práve Skrill Dilly, ktorý uviedol, že Soulja Boy v tom čase ponúkol za jeho smrť odmenu 10-tisíc dolárov.

 

 

Skrill Dilly zároveň tvrdí, že sa pre incident nemôže vídať so svojou dcérou. Jej matka sa totiž údajne obáva, že by sa dievčatko mohlo stať obeťou prestrelky medzi oboma interpretmi. Podľa Skrill Dilla ide o traumatizujúce okolnosti, v dôsledku ktorých má tiež zdravotné ťažkosti. Od rodáka zo Chicaga preto požaduje bližšie nešpecifikované odškodné a pokrytie výdavkov na zdravotnú starostlivosť.


Soulja Boy, vlastným menom DeAndre Cortez Way, vyrastal od šiestich rokov v Atlante. Vo veku 14 rokov sa potom s rodinou presťahoval do Batesville v Mississippi. Debutoval v roku 2007 digitálnou nahrávkou Unsigned And Still Major: Da Album Before Da Album, na ktorú v tom istom roku nadviazal štúdiovkou Souljaboytellem.com (2007). Nasledovali albumy iSouljaBoyTellem (2008) a The DeAndre Way (2010). Už niekoľko rokov pracuje na štvrtej štúdiovke s pracovným názvom Blessed. Okrem hudby je však známy aj ďalšími konfliktami s inými rappermi a problémami so zákonom, pričom naposledy skončil v putách v januári 2014 po tom, čo uňho v aute našli nabitú zbraň.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies