Soukalová si splnila sen, naspievala vlastnú pesničku

NETKY.SK • 6 Október 2015, 11:22 • 2 min
Soukalová si splnila sen, naspievala vlastnú pesničku

PRAHA - Najlepšia speváčka medzi biatlonistkami Češka Gabriela Soukalová má vlastnú pesničku. Dvojnásobná olympijská medailistka nahrala skladbu s názvom "STK-áčko", ktorej cieľom je podporiť projekt jej partnera, bedmintonistu Petra Koukala, zameraný na boj mužov s rakovinou semenníkov.

slovakia

left justify in out

Koukal v minulosti sám prekonal túto v mnohých prípadoch smrteľnú chorobu. Soukalová chce aj touto skladbou motivovať mužov, aby odhodili hanblivosť a nebáli sa ísť na preventívnu kontrolu k lekárovi.

 

 

"Naspievaná vlastná skladba, to je splnený sen. Vždy som po tom túžila a teraz sa to podarilo. Doteraz som spievala iba skladby od iných interpretov, aby som zabila nudu. Teraz mám vlastnú," citoval Soukalovú server isport.blesk.cz.


Najväčšiu zásluhu na Soukalovej speváckej premiére s vlastnou skladbou a videoklipom majú jej autori Arnošt Frauenberg a Jaro Cossiga, ktorí prišli za biatlonistkou práve s týmto nápadom. Ide o duet spevu a beatboxu, ktorý s úspešnou českou reprezentantkou naspieval Petr Cerha. "S Gabčou sa mi výborne spolupracovalo. Je to šikovné a múdre dievča," cituje isport.blesk.cz Soukalovej speváckeho partnera. Jej životný partner Koukal k tomu s obdivom povedal: "Gábina mala vždy blízko k spievaniu a teraz to môže ukázať. Mal som veľkú radosť z toho, aká bola šťastná."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies