Sopranistka Sarah Brightmanová hľadá pieseň, ktorú zazpieva z ISS

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 17:33 • 2 min
Sopranistka Sarah Brightmanová hľadá pieseň, ktorú zazpieva z ISS

LONDÝN - Britská speváčka Sarah Brightmanová (54) spolupracuje s bývalým manželom, hudobným skladateľom Andrewom Lloydom-Webberom pri hľadaní piesne, ktorá zaznie v jej podaní z kozmu, keď tento rok navštívi Medzinárodnú kozmickú stanicu (ISS).

slovakia

left justify in out

Sopranistka, známa najmä duetom, ktorý spievala s Andreom Bocellim "Time to Say Goodbye", by mala odcestovať do kozmu a vystúpiť tam prvý profesionálny spevák, informovala dnes tlačová agentúra AP.
     

 

Brightmanová podstupuje výcvik v Hviezdnom mestečku neďaleko Moskvy, kde sa pripravuje na svoj turistický let raketou Sojuz do vesmíru. Letieť by mala 1. septembra a to na 10 dní.
     

Dnes povedala reportérom v Londýne, že s Lloydom-Webberom usiluje pracujú na tom, aby našli "pieseň, ktorá bude vyhovovať myšlienke vesmíru", zatiaľ čo vedci dokončujú prípravy technickej stránky jej vystúpenia, aby sa mohlo uskutočniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies