Sony spustila v Česku, ako v prvej krajine strednej Európy, vlastný e-shop

NETKY.SK • 4 November 2013, 11:28 • 2 min
Sony spustila v Česku, ako v prvej krajine strednej Európy, vlastný e-shop

PRAHA - Stále populárnejšie nakupovanie cez internet prinútilo japonského výrobcu elektroniky Sony, aby v Česku, ako v prvej krajine strednej Európy, spustil vlastný elektronický obchod.

slovakia

left justify in out

"Reagujeme na zmeny v chovaní a očakávaniach zákazníkov na českom trhu," povedal šéf českého zastúpenia Sony Taiju Ishikawa. Nakoniec, aj v rámci Sony Europe je Sony Store Online najrýchlejšie rastúcim predajným kanálom. Informoval o tom internetový denník E15.

V internetových predajoch stavia firma najmä na notebooky Vaio. Sony v e-shope zákazníkom ponúka možnosť navoliť si vlastné parametre počítača, a to od dizajnu cez programové vybavenie až po hardware. "Do budúcnosti počítame s tým, že zákazník si bude môcť zvoliť gravírovanie na tablet či notebook, napríklad meno, osobný odkaz či venovanie," dodal šéf českej Sony.

rodukty Sony predávajú v Česku, rovnako ako tovar od konkurencie, bežní predajcovia elektroniky. Vlajkovou loďou spoločnosti je však deväť Sony Center, ktoré pre koncern prevádzkujú externí partneri. Počet týchto obchodov firma zatiaľ nemieni meniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies