Sony Pictures napokon nenakrúti film o Steveovi Jobsovi

NETKY.SK • 20 November 2014, 15:21 • 2 min
Sony Pictures napokon nenakrúti film o Steveovi Jobsovi

USA - Spoločnosť Sony Pictures napokon nenakrúti snímku o zosnulom spoluzakladateľovi a bývalom šéfovi firmy Apple Steveovi Jobsovi. Filmové štúdio sa však rozhodlo rozpracovaný projekt predať inej spoločnosti. Záujem vraj prejavila produkčná firma Universal Pictures.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nepomenovaný film má režírovať Danny Boyle. Scenár podľa knihy Waltera Isaacsona s názvom Steve Jobs (2011) napíše Aaron Sorkin. Na produkcii sa podieľajú Scott Rudin, Guymon Casady a Mark Gordon. Pripravovaný projekt však dlhodobo naráža na problémy s obsadením hlavnej úlohy. Od nakrúcania najprv odstúpil Leonardo DiCaprio, neskôr sa štúdiu Sony nepodarilo dohodnúť ani s Christianom Baleom. V súčasnosti sa hovorí, že Stevea Jobsa v snímke stvárni Michael Fassbender. 

 

Hoci predstavitelia Sony Pictures svoj nový zámer nekomentovali, nemenovaný zdroj pre magazín The Hollywood Reporter uviedol, že Boyle potrebuje začať s nakrúcaním v januári, aby snímku stihol dokončiť predtým, než bude musieť začať s iným zazmluvneným projektom. Sony pritom plánovala začať s produkciou neskôr. Taktiež Fassbender má záväzky voči spoločnosti 20th Century Fox, pre ktorú má na jar nakrúcať snímku X-Men: Apocalypse. Okrem toho producenti stále neukončili kasting na ďalšie postavy filmu. Nedávno jednu zo ženských úloh ponúkli Scarlett Johansson. Do úlohy Jobsovho kolegu Stevea Wozniaka plánovali obsadiť Setha Rogena. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona