Somálski ozbrojenci uniesli dvoch pracovníkov britskej charitatívnej organizácie

NETKY.SK • 15 Október 2010, 11:48 • 2 min
Somálski ozbrojenci uniesli dvoch pracovníkov britskej charitatívnej organizácie

Somálski ozbrojenci uniesli dvoch pracovníkov britskej charitatívnej organizácie - Krimi Somálski ozbrojenci uniesli vo štvrtok pri hraniciach s Etiópiou dvoch pracovníkov britskej charitatívnej organizácie Save The Children (Zachráňme deti). Informovali

slovakia

left justify in out

img

Somálski ozbrojenci uniesli vo štvrtok pri hraniciach s Etiópiou dvoch pracovníkov britskej charitatívnej organizácie Save The Children (Zachráňme deti). Informovali o tom dnes predstavitelia tejto organizácie so sídlom v Londýne.
      Podľa predbežných medializovaných informácií jedným z unesených je Brit, ďalšie zdroje však hovoria, že ide o občana Zimbabwe. Druhým by mal byť Somálčan.
      Britské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že prípad sleduje a snaží sa získať ďalšie podrobnosti o únose a jeho obetiach.
      Podľa Save The Children k únosu došlo v somálskom meste pri hraniciach s Etiópiou, v oblasti, ktorá je kontrolovaná islamistickou skupinou aš-Šabáb.
      "V tejto chvíli nevieme, kde sa nachádzajú a v akom sú stave," konštatovala organizácia Save The Children.
      

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies