"Som hrdý, že môžem byť súčasťou show ako je Let´s dance." Mario Cimmaro prezradil detaily zo zákulisia, ale aj z osobného života

NETKY.SK • 3 Apríl 2023, 13:00 • 2 min
"Som hrdý, že môžem byť súčasťou show ako je Let´s dance." Mario Cimmaro prezradil detaily zo zákulisia, ale aj z osobného života

„Prvý tréning mi začala opúchať noha, doslova som mal dva členky.“ Aj takto opísal svoje prvé tréningy herec a hviezda tanečnej show Let´s dance, Mario Cimmaro.

slovakia

left justify in out

Kubánsky herec Mario Cimmaro, známy predovšetkým ako Juan Reyes z úspešnej telenovely Skrytá vášeň prehovoril o svojom účinkovaní v tanečnej show Let´s dance. Zároveň sa však rozrozprával aj o natáčaní druhej série osudov bratov Reyesovcov a sestier Elizondových, či o tom, ako spoznal svoju partnerku, modelku Broňu Gregušovú.

 

Koľkí krát ste na Slovensku a ako vnímate túto krajinu?

 

"Chodievam na Slovensko posledných 5 rokov a pre mňa je to jedno z bohatstiev Európy. Jedno z bohatstiev našej Zeme. Je to krásne miesto, ktoré si veľmi užívam. Našiel som tu pokoj, mier a lásku," odpovedal Mario Cimmaro. 

 

img

 

Ako ste spoznali svoju partnerku? Čím vás oslovila?

 

"Broňu som vlastne nestretol na Slovensku, ale na Miami. Pracoval som tam rovnako ako ona. V deň kedy sme sa spoznali sme mali akurát obaja deň voľna. Kráčal som po South Beach a zbadal som túto nádhernú ženu robiť si fotografie. V tom momente som si povedal: „Povedz niečo, lebo ak nie, budeš to ľutovať.“ Predtým než som Broňu spoznal som bol dlhšie sám, a mal som túžbu zblížiť sa s človekom, ktorý nepatrí do šoubiznisu. Úprimne, v reálnom živote som dosť hanblivý, takže myslím si, že to bola karma, Boh alebo vesmír, ktorý mi hovoril, aby som hanblivosť nechal tak, pretože toto je ona. Oslovil som Broňu so slovami: „Ahoj, som skvelý fotograf, ak mi dovolíš urobiť ti fotku nebudeš to ľutovať, bude vyzerať ako z časopisu.“ Smiala sa, podala mi telefón a urobil som jej úžasné fotky, pretože je to pravda, robím výborné fotky. Páčili sa jej. Potom sme si vymenili čísla, písali si a o pár mesiacov som bol v Bratislave. Mali sme prvé rande v Ufe. Preto hneď po príchode teraz pred Let´s Dance sme tam vzali celú rodinu," zhodnotil začiatky ich vzťahu s partnerkou Broňou. 

 

Taktiež ste spomínali otcovstvo. Ako by ste zhodnotili túto svoju novú rolu?  

 

"Je to niečo o čom som sníval  veľa veľa rokov a práve Slovensko mi dalo tú možnosť nájsť ženu, vďaka ktorej som si túto túžbu mohol splniť. Cítim sa požehnaný," uviedol Mario. 

 

img

 

Presuňme sa k Let´s dance. Prečo ste sa rozhodli prijať ponuku účinkovať v tejto tanečnej show?

 

"Toto je po druhýkrát v mojej kariére kedy mi ponúkli, aby som účinkoval v tanečnej show. Ja nie som tanečník, som herec, ale táto konkrétna ponuka bola pre mňa výnimočná v tom, že prišla z krajiny odkiaľ pochádza moja žena a jej rodina. Už len to bolo samo o sebe zaujímavé a atraktívne. Úprimne, nepoznal som túto show, jej kvality či hodnotu, takže som ich požiadal, aby mi poslali nejaké materiály nech si môžem overiť o čom sa rozprávame. Obratom mi poslali niekoľko klipov a zostrihov a bol som skutočne ohromený, stále som. Všetko vo svete šoubiznisu si vyžaduje snahu a tímovú prácu, ale to, čo robia títo ľudia je naozaj pozoruhodné. Skladám klobúk. Som hrdý, že môžem byť súčasťou niečoho takého, a že môžem stáť vedľa ľudí ako Marián Gáborík či Boris Valábik. Títo chlapi sú mojim vzorom. Vyhrali Stanley cup! To je niečo ako Oscar. Plus, sú super milí." 

 

Ako prebiehajú tréningy? Je to pre vás náročné?

 

"Na úplnom začiatku tréningov sa mi stala katastrofa. Dávnejšie som podstúpil operáciu mojej pravej nohy. V priebehu nakrúcania Skrytej vášne som mal nehodu, kde som letel vo vzduchu s motorkou, ktorá mi kompletne rozdrvila nohu. Kosť mi praskla ako drvič na orechy. Behom týždňa sa nám podarilo nájsť skvelého chirurga, ktorý mi ju zoperoval do 7-10 hodín, lenže v priebehu času som svoje nohy nepotreboval využívať na tanec. Keď tancujete reálne používate každý jeden sval. Prvý tréning mi noha začala opúchať. Doslova som mal dva členky. Ukázal som to svojej tanečnej partnerke, povedal som jej čo sa deje a že takto nebudem vedieť pokračovať, takže sme museli vymyslieť nejaké riešenie. Dohodli sme sa na prerušovaných tréningoch, čiže chvíľu sme trénovali, potom som išiel domov, dal som si na nohu ľad a znovu späť na tréning. Takto teda cvičím, aktuálne už s novou partnerkou, keďže moja predchádzajúca partnerka dostala Covid."

 

img

 

Je nejaký tanec, ktorý je pre vás vyslovene ťažký?

 

"Všetko je pre mňa ťažké. Doslova všetko. Ja ako človek pochádzajúci z Karibiku, rád si hovorím pirát z Karibiku, lebo milujem Johnyho Deppa, poznám tance ako salsa, čača, bolero, ale nemá to nič spoločné s profesionálnym prevedením týchto tancov. Pri každom tréningu pracujem dvakrát toľko, keďže môj mozog si neustále hovorí: toto nie je salsa, toto nie je čača. Musím to všetko striasť a ísť odznovu. Ale je to pre mňa výzva."

 

Zaujímalo by ma aj natáčanie druhej série Skrytej vášne. Aké bolo stretnutie s hereckými kolegami po toľkých rokoch?

 

"Možnosť vidieť sa so svojimi kolegami po 18 rokoch opäť je zásluha fanúšikov po celom svete. Udržali tento fenomén nažive. Ja som vlastne počas týchto 18 rokov hral Juana Reyesa po celý čas na rôznych akciách. Keď sme začali nakrúcať druhú sériu pripadalo mi to akoby prešlo 6 mesiacov, plus pridaná hodnota pre mňa bola, že som mohol znovu pracovať s tými skvelými ľuďmi a priateľmi, ktorých som nevidel roky. A tá lokalita bola magická. Točili sme 4 hodiny od Bogoty, hlavného mesta Kolumbie a všetko tam bolo nádherné, zelené a žiadna doprava," doplnil herec. 

 

Je pravdepodobné, že bude aj tretia séria Skrytej vášne?

 

"Je tam obrovská pravdepodobnosť, áno," prezradil. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies