Solúnčania podľa Maka nepochybovali o obrate

NETKY.SK • 24 September 2015, 11:30 • 2 min
Solúnčania podľa Maka nepochybovali o obrate

SOLÚN - Futbalisti gréckeho klubu PAOK Solún dosiahli v stredajšom domácom stretnutí 4. kola tamojšej najvyššej súťaže dramatické víťazstvo nad tímom z hlavného mesta AEK Atény 2:1.

slovakia

left justify in out

Solúnčania zaostávali od 47. min po góle Hristosa Aravidisa, no vývoj otočili zásahmi Garyho Rodriguesa v 64. min a Stefanosa Athanasiadisa z pokutového kopu v 85. min. V domácich farbách odohral celý zápas slovenský krídelník Róbert Mak, jeho klubový i reprezentačný spoluhráč Erik Sabo bol na trávniku v prvom polčase.

 

"Nastúpili sme proti silnému mužstvu. Štadión bol vypredaný, niesla sa ním elektrizujúca atmosféra. Od začiatku sme dominovali, vypracovali sme si šance, ale neskórovali sme. Jednu príležitosť som spálil aj ja. Ako to býva, inkasovali sme. Vedeli sme však, že to otočíme. Tri body sme získali kvalitou i bojovnosťou. Veľká vďaka patrí našim fantastickým divákom, na obrate majú nemalú zásluhu," tešil sa na svojej oficiálnej internetovej stránke 24-ročný bratislavský rodák Mak.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona