Solskjaer už dostal cenné rady od Fergusona: Bol môj mentor, tvrdí nový kouč ManUtd

NETKY.SK • 21 December 2018, 13:10 • 2 min
Solskjaer už dostal cenné rady od Fergusona: Bol môj mentor, tvrdí nový kouč ManUtd

Manchester - Nový tréner futbalistov Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer potvrdil, že prvé rady po nástupe do funkcie mu už adresoval aj jeho bývalý tréner v MUFC Sir Alex Ferguson.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný Nór nahradil na poste trénera "červených diablov" Portugalčana Joseho Mourinha a vo štvrtok už na tréningu prvýkrát viedol nových zverencov. Na Old Trafford bude ako tréner pôsobiť do konca sezóny. Na piatkovej tlačovej konferencii povedal, že sa už s Fergusonom rozprával.

 

"Ovplyvnil ma vo všetkom," citovala agentúra DPA Solskjaera, ktorý ako hráč klubu strelil víťazný zásah do siete Bayernu Mníchov vo finále Ligy majstrov 1999.

 

"Bol môj mentor. Samozrejme, už som s ním bol v kontakte, pretože nie je nik lepší, kto by mi poradil. Vedel skvelým spôsobom jednať s ľuďmi a bol skvelým trénerom. Vedel dokonale, ako udržať 25 reprezentantom v mužstve chuť víťaziť, ako byť šťastnými a ako sa stále zlepšovať," dodal bývalý kouč rezervy MUFC.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies