Solskjaer rezignoval na post trénera Cardiffu City

NETKY.SK • 18 September 2014, 15:05 • 2 min
Solskjaer rezignoval na post trénera Cardiffu City

LONDÝN - Nór Ole Gunnar Solskjaer po takmer ôsmich mesiacoch vo funkcii odstúpil z postu trénera anglického futbalového klubu Cardiff City. Stalo sa tak po zostupe tímu z Premier League a nevydarenom štarte do novej druholigovej sezóny.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Manchestru United a nórskeho národného tímu sa ujal kormidla v Cardiffe v januári tohto roka, ale klub nedokázal udržať medzi anglickou elitou. Kontroverzný majiteľ Vincent Tan z Malajzie mu napriek tomu dal dôveru aj v tejto sezóne, no po iba dvoch víťazstvách v siedmich kolách druhej ligy je waleský klub v spodnej polovici tabuľky.

 

"Rozdiely vo filozofii toho ako viesť klub ma viedli k rozhodnutiu odstúpiť a umožniť klubu posunúť sa smerom, akým chce Vincent," uviedol Solskjaer v oficiálnom stanovisku na webstránke Cardiffu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies