Solskjaer nemá záujem o post trénera Boltonu

NETKY.SK • 15 Október 2012, 19:30 • 2 min
Solskjaer nemá záujem o post trénera Boltonu

Solskjaer nemá záujem o post trénera Boltonu - Futbal MOLDE - Ole Gunnar Solskjaer zamietol špekulácie, ktoré ho spájali s voľným trénerským miestom v druholigovom anglickom klube Bolton Wanderers. Bývalý útočník Manchestru United, ktorý je v súčasnej dob

slovakia

left justify in out

imgMOLDE - Ole Gunnar Solskjaer zamietol špekulácie, ktoré ho spájali s voľným trénerským miestom v druholigovom anglickom klube Bolton Wanderers.

Bývalý útočník Manchestru United, ktorý je v súčasnej dobe trénerom nórskeho majstra Molde, bol opakovane spájaný s voľným miestom na Reebok Stadium, keď Owen Coyle minulý týždeň predčasne opustil klub.

39-ročný tréner však vyhlásil, že nemá v pláne opustiť Molde pred koncom sezóny, hoci tá končí už 18.novembra.
"Špekulácie sa budú objavovať vždy, keď nejaký klub v Anglicku bude potrebovať nového trénera," povedal pre nórsky denník Romsdals Budstikke.
"Je tam minimálne 20 mien, ktoré boli teraz spájané s Boltonom a je prirodzené, že to moje je medzi nimi. Ale to nie je nič pre mňa. Blackburn či Bolton, špekulácie sa objavujú stále. Ale mňa tie špekulácie a dohady nezaujímajú. Som si absolútne istý, že s Molde dokončím sezónu. To môžem sľúbiť."

Solskjaer už skôr odmietol ponuku Aston Villy, keď dokonca viedol rokovania s týmto klubom a taktiež bol označovaný ako potenciálny nástupca Steva Keana v Blackburne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies