Solskjaer: Giggs by bol vhodným nástupcom Fergusona

NETKY.SK • 14 Marec 2013, 16:16 • 2 min
Solskjaer: Giggs by bol vhodným nástupcom Fergusona

MANCHESTER - Bývalý nórsky futbalový reprezentant Ole Gunnar Solskjaer si myslí, že veterán Manchestru United Ryan Giggs by mohol po ukončení kariéry prebrať trénerský post "červených diablov" po dlhoročnom koučovi Alexovi Fergusonovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný stredopoliar Giggs, ktorý pôsobí v drese United od začiatku svojej seniorskej kariéry v roku 1990, sa s vedením tímu dohodol na predĺžení kontraktu o ďalšiu sezónu, no potom by údajne rád presedlal na trénerský post. "Uvažuje o trénovaní United, má na to najlepší potenciál. Giggs odohrá ešte jednu sezónu, no myslím si, že sa už zameriava na trénerskú dráhu," uviedol pre The Daily Mirror jeho bývalý spoluhráč Solskjaer, ktorý odohral v drese ManU 11 sezón a momentálne pôsobí ak tréner nórskeho Molde.

Štyridsaťročný Solskjaer však aj sám uvažuje o kormidlovaní svojho bývalého klubu až odíde Ferguson. "Už predtým som hovoril, že mojím snom je viesť United," dodal bývalý útočník, o ktorého služby sa zaujímajú Aston Villa a Blackburn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona