Solange predstavila dva nové videoklipy, vystriedala množstvo šiat

NETKY.SK • 4 Október 2016, 13:15 • 2 min
Solange predstavila dva nové videoklipy, vystriedala množstvo šiat

NEW YORK - Americká speváčka a modelka Solange predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklipy ku skladbám Cranes in the Sky a Don’t Touch My Hair.

slovakia

left justify in out

V oboch novinkách sa 30-ročná interpretka predstavila v početných modeloch šiat a s minimalistickou choreografiou. Zatiaľ čo v prvom menovanom videu rodáčku z texaského Houstonu sprevádza skupinka žien, v druhom klipe sa s ňou zase ukázali prevažne muži, pričom sa v ňom objavil aj hudobník Sampha. O réžiu videí sa postarala Solange spolu so svojím manželom Alanom Fergusonom.

 


Obe piesne Cranes in the Sky a Don’t Touch My Hair pochádzajú z interpretkinej tretej štúdiovky A Seat at the Table, ktorú vydala 30. septembra. Nahrávka má dovedna 21 skladieb a podieľali sa na nej Lil Wayne, Dev Hynes, Moses Sumney, Q-Tip, Kelly Rowland, The-Dream, BJ the Chicago Kid, Kelela, Sean Nicholas Savage alebo Tweet.

 


Solange Piaget Knowles má na konte okrem spomínaného A Seat at the Table aj albumy Solo Star (2003) a Sol-Angel and the Hadley St. Dreams (2008). V roku 2012 vydala EP s názvom True. Spolupracovala napríklad s dievčenskou skupinou Destiny's Child, v ktorej pôsobila jej sestra Beyoncé. Objavila sa aj v niekoľkých seriáloch a zahrala si napríklad v komédii Bravo Girls: Všetko alebo nič (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies