Šokujúci tajný románik odhalený: Princ Harry "ulovil“ Pippu Middleton!

NETKY.SK • 15 December 2015, 20:00 • 2 min
Šokujúci tajný románik odhalený: Princ Harry "ulovil“ Pippu Middleton!

BRATISLAVA - Podľa posledných správ mal Harry plánovať svadbu so svojou staronovou partnerkou Chelsy Davyovou, ale americký magazín OK! tvrdí, že je všetko inak.

slovakia

left justify in out

Princ Harry (31) vraj už tri mesiace tajne randí s Pippou Middleton (32)! Prvé iskry vraj medzi dvojicou podľa magazínu preleteli už na svadbe Kate a Williama. To ešte Harry prežíval svoje divoké obdobie. Zdroje časopisu tvrdia, že na svadbe Kate flirtoval s Pippou celý večer a nielen to! "V jednej chvíli Kate išla na toaletu upraviť si svoj make-up a nachytala ich tam, ako sa pusinkujú," tvrdí informátor magazínu, ktorý má vraj k urodzenému páru blízko.

 

img


Po svadbe sa ale cesty Harryho a Pippy mali rozdeliť. Predovšetkým preto, že Pippa nestála o to, žiť na podobnej pozícii ako Kate, keď videla, ako to jej sestru vyčerpáva. Preto sa nakoniec s Harrym dohodla, že bude lepšie, keď každý pôjde svojou cestou.

 

Pippa začala randiť s Nicom Jacksonom (37), zatiaľ čo Harry stále dokola striedal svoje bývalé priateľky Cressidu Bonasovú(26) a už spomínanú Chelsy Davyovú (30). Lenže ani tak na seba nedokázali zabudnúť. "Stále medza nimi bolo sexuálne napätie, aj keď chodili s niekým iným," tvrdí zdroj.

 

img

 

Až prišiel ten deň, keď sa pred tromi mesiacmi obaja ocitli v situácii, kedy ani jeden s nikým nechodil, stalo sa vraj to, čo sa stať muselo. Pippa dala Harrymu šancu! Sama za ním prišla pre podporu, keď sa jej vzťah s Nicom rútil k svojmu koncu. Všetko s Harrym preberala, zatiaľ čo on pustil jej obľúbenú muziku a varil pre oboch cestoviny. V priebehu večera vraj Pippa nakoniec prestala brať Harryho ako svojho spovedníka a hľadela na neho skôr ako na svojho partnera.

 

img

 

Buckinghamský palác zatiaľ celú aféru nijako nekomentuje, aj keď už ho novinári z denníka Daily Mail kontaktovali, či sa informácie zakladajú na pravde.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies