Šokujúci prípad: Učiteľka otehotnela s 13-ročným študentom, vzťah netajili ani pred rodičmi

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 18:11 • 2 min
Šokujúci prípad: Učiteľka otehotnela s 13-ročným študentom, vzťah netajili ani pred rodičmi

HOUSTON – Učiteľku z texaského Houstonu obvinili zo sexuálneho zneužívania a vzťahu s 13-ročným študentom, po tom ako s ním otehotnela.

slovakia

left justify in out

Alexandria Vera (24) sa s mladistvým začala stýkať vlani v septembri. Chlapec učiteľku najprv kontaktoval prostredníctvom Instagramu a potom mu dala svoje telefónne číslo.

 

Vera policajtom tvrdila, že študent sa jej opýtal, či by sa mohli stretnúť a ona súhlasila. Podľa Click2Houston, potom chlapca vyzdvihla pred domom a ich prvé stretnutie sa malo zakončiť bozkom.

 

Učiteľka prišla po chlapca aj na druhý keď jeho rodičia neboli doma a vtedy s ním mala mať sex prvýkrát.

 

O mesiac neskôr mala škola "deň otvorených dverí", kedy sa Vera chlapcovým rodičom predstavila ako jeho priateľka. Rodina vraj ich vzťah prijala a dokonca ju pozvala na večeru.

 

Odvtedy mala dvojica pohlavný styk takmer denne, pričom sa vzťah nesnažila nijako skrývať. Jeden žiak ako svedok povedal, že ju študent pred všetkými chytil za zadok a začalo sa o tom hovoriť na celej škole.

 

V policajných dokumentoch sa uvádza, že v januári Vera otehotnela. Policajtom tvrdila, že rodičia študenta tým boli nadšení a podporili ich.

 

Vera však neskôr podstúpila potrat. Po prevalení prípadu na školu prišla inšpekcia z organizácie na ochranu detí a učiteľka znervóznela.

 

Teraz čelí obvineniu zo zneužívania dieťaťa, avšak v súčasnosti je na úteku a polícia ju hľadá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona