Šokujúci prípad: Mamička porodila dva dni potom, ako zistila, že je tehotná, vôbec si to nevšimla

NETKY.SK • 30 November 2015, 16:00 • 2 min
Šokujúci prípad: Mamička porodila dva dni potom, ako zistila, že je tehotná, vôbec si to nevšimla

BURTON UPON TRENT - Mamička, ktorej doktori povedali, že pre zdravotné problémy už nikdy nebude môcť mať ďalšie deti, porodila chlapčeka len dva dni po tom, čo zistila že je tehotná.

slovakia

left justify in out

Emma Bromfield (36) a jej manžel Jason (38) už ani neplánovali do svojej rodiny další prírastok, nakoľko mali v tom čase už tri deti: Millie (7), Molly (6) a 15-mesačného Georgea. Potom ako Emma dlhší čas nemala menštruáciu, urobila si tehotenský test a zostala poriadne šokovaná.  Zašla k svojmu gynekológovi, kde jej sestrička po vyšetrení oznámila, že je v 35 týždni tehotenstva.

 

Emma len o dva dni na to porodila zdravého chlapčeka Frankieho. Šokovaná žena povedala, že si tehotenstvo vôbec nevšimla. Nepribrala na váhe ani nepociťovala rannú nevolnosť. "Nebolo to pre mňa nič nové, mala som už tri deti, ale toto tehotenstvo bolo skvelé, vôbec som o tom nevedela," hovorí.

 

"Všetko sa to zbehlo tak rýchlo. Keby som nezistila, že som tesne pred pôrodom, asi by som sa v tom čase zúčastnila školského behu. Mohla som porodiť priamo na ihrisku," zasmiala sa Emma, ktorá pracuje ako učiteľka v škole.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies