Šokujúci nález v mrazničke

NETKY.SK • 4 Máj 2019, 08:49 • 2 min
Šokujúci nález v mrazničke

LONDÝN - V londýnskom byte boli nájdená dve telá mŕtvych žien. Polícia objavila obete v mrazničke. Podľa susedov bol muž, ktorý v byte žil, verejným nepriateľom číslo jeden. Jedno z tiel pravdepodobne patrí rok nezvestnej mamičke dvoch detí. Jej rodina stále dúfa, že sa nejedná o stratenú Mary Jane.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informoval portál extra.cz v piatok ráno bola zavolaná polícia do prízemného bytu v časti Londýna zvanej Canning Town. Kriminalisti v byte páchateľa známeho pod menom Ali objavili dve mŕtve telá.

 

Jednalo sa o telá dvoch žien. Tie boli natlačené v mrazničke. Byt patril sexuálnemu násilníkovi, ktorého susedia považovali za veľkú hrozbu.

 

 

obrazok

 

Polícia predpokladá, že jedno z nájdených tiel patrí rok nezvestnej mamičke dvoch detí. Mary Jane Mustafa zmizla minulý rok v máji. Jej rodina však stále nestráca vieru v nájdení a dúfajú, že ani jedno z tiel nepatrí stratenej Mary Jane.

 

Kriminalisti si ale myslia, že jedno z tiel je bohužiaľ práve Mary Jane, pretože podľa indícií bola nezvestná mamička kamarátkou hľadaného Aliho, ktorý je teraz podozrivý z dvoch vrážd.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona