Šokujúci nález: Muž ukrýval v mrazničke 21 ženských genitálií

NETKY.SK • 22 September 2015, 08:18 • 2 min
Šokujúci nález: Muž ukrýval v mrazničke 21 ženských genitálií

JOHANESBURG - Polícii v Juhoafrickej republike sa naskytol šokjúci pohľad. Pri prehliadke Dána Petra Frederiksena našli v mrazničke 21 kusov zohavených dámskych genitálií. Polícia objavila v jeho dome tiež anestetiká, fotografie a profesionálne chirurgické náradie.

slovakia

left justify in out

Peter Frederiksen (63) mal naozaj netradičný koníček. Takýmto spôsobom zohavil už niekoľko žien. Svoje obete vždy nadrogoval a potom jej vyrezal genitálie. 

 

 

Peter zašiel tak ďaleko, že ďalšou obeťou sa stala jeho manželka. Tá ho ale udala na polícii. Pri domovej prehliadke sa ukázalo, že ani zďaleka nebola sama. V mrazničke našli genitálie 21 žien.

 

Polícia zistila, že s týmto koníčkom začal už v roku 2010. V jeho dome našli kvalitné chirurgické náradie, ktoré používal na svoje operácie. Taktiež objavili zbierku fotografií a rôzne anestetiká.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies