Šokujúce zistenie! Polícia objavila v sude pod betónovou podlahou zabitého Slováka

NETKY.SK • 4 Február 2022, 12:44 • 2 min
Šokujúce zistenie! Polícia objavila v sude pod betónovou podlahou zabitého Slováka

PRAHA - Česká polícia v piatok informovala, že pod betónovou podlahou v jednom z domov v okrese Jindřichův Hradec našla v plastovom sude telo 26-ročného Slováka. K nálezu došlo ešte vlani, telo bolo v sude od roku 2012.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok po niekoľkých mesiacoch vyšetrovania polícia zadržala dve osoby. Obvinenia z vraždy vzniesla voči 34-ročnému mužovi a zo spolupáchateľstva voči 28-ročnej žene.  Polícia vykonala domovú prehliadku vlani v októbri po tom, čo dostala tip od istého muža z miestnej drogovej scény. „Pod relatívne novou betónovou podlahou pivnice našli modrý plastový sud s telom zabaleným do látky. Obhliadka miesta činu, tela i následná súdna pitva a vyhodnotenie všetkých stôp dalo kriminalistom už trochu jasnejší obraz. V sude je so smrteľným bodným zranením hrudníka muž," uviedol hovorca polície v Juhočeskom kraji Jiří Matzner.

 

img

 

Polícia následne zistila i totožnosť usmrteného – išlo o Slováka, ktorý sa narodil v roku 1986. Následné vypočúvania odhalili, že k činu došlo údajne v auguste 2012, keď žena doma uspala svojho vtedajšieho priateľa a potom dala signál svojmu komplicovi. Ten podľa hovorcu polície vstúpil do bytu a obeť nožom na mieste usmrtil. Následne ho v plastovom sude zakopal meter pod podlahu a zalial betónom, uviedol Matzner.

 

img

 

Polícia motív činu nezverejnila, avšak išlo zrejme o milostný trojuholník. Denník Právo uvádza, že páchateľ bol bývalým priateľom ženy, ktorý sa takto chcel zbaviť svojho soka.

Dvojici hrozí 18 rokov odňatia slobody, polícia žiada ich vzatie do väzby.

 

Prečítajte si: Súd zamietol obžalobu na Zoroslava Kollára a Tomáša Rajeckého

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies