Šokujúce zábery: Unikla fotografia z Pistoriusovej kúpeľne!

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 13:17 • 2 min
Šokujúce zábery: Unikla fotografia z Pistoriusovej kúpeľne!

JOHANNESBURG - Spravodajský web britskej televízie Sky zverejnil fotografiu kúpeľne, v ktorej juhoafrický telesne postihnutý atlét Oscar Pistorius 14. februára zastrelil svoju priateľku Reevu Steenkampovú.

slovakia

left justify in out

Snímka z miesta činu pravdepodobne unikla pri vyšetrovaní. Na internetovej stránke Sky News sa ocitla pár dní pred začiatkom procesu.Na fotografii je otvorená toaleta v kúpeľni, na zemi kaluž krvi. Vo vylomených dverách sú dve označené diery po guľkách pod úrovňou kľučky. Výjav na prvý pohľad súhlasí s výpoveďou Pistoriusa, že pri streľbe na domnelého votrelca stál na pahýľoch amputovaných končatín. Dvere vraj následne vylomil kriketovou pálkou a vtedy si uvedomil svoj omyl. Dvadsaťdeväťročnú modelku odniesol dolu schodmi pred dom, údajne sa ju pokúšal oživiť. Polícia uvádza, že obeť mala strelné rany na hlave, lakti a boku. 

Sky News neprezradila zdvoj, z ktorého fotografia pochádza.

Pistorius je obžalovaný z úkladnej vraždy, pred súd v Pretorii sa postaví v utorok 4. júna o 8.30 h miestneho času. Všetko nasvedčuje tomu, že pojednávanie bude trvať desať minút a odročia ho na neskôr, keďže polícia ešte stále neuzavrela celé vyšetrovanie. Podľa informácií z úradu prokurátora sa zhromažďovanie dôkazov skončí najskôr v auguste. Športovcovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody v rozpätí 15 rokov až doživotne.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies