Šokujúce VIDEO Zlodej ukradol auto so 6-mesačným bábätkom, žena sa hodila na kapotu

NETKY.SK • 9 November 2016, 19:50 • 2 min
Šokujúce VIDEO Zlodej ukradol auto so 6-mesačným bábätkom, žena sa hodila na kapotu

MELBOURNE – V Austrálii sa odohrala nepríjemná dráma a matka po únose svojho dieťaťa takmer skolabovala. Jej auto totiž pred škôlkou ukradol neznámy muž aj so šesť-mesačným dievčatkom v autosedačke.

slovakia

left justify in out

Matka sa bola pozrieť na školský beh a dieťa chvíľu nechala v aute. To okamžite využil zlodej, nasadol dnu a dupol na plyn. Kamarátka matky, ktorá tam bola tiež sa únoscovi hodila na kapotu a držala sa na nej neuveriteľných 400 metrov, kým spadla na zem.

 

Dramatický moment zachytila bezpečnostná kamera umiestnená na ulici, po ktorej zlodej prešiel. Pre rozrušenú matku musela prísť sanitka.

 

Šokujúce je aj to, čo nastalo potom. Keď si zlodej uvedomil, že má v aute dieťa, zastavil a nechal ho na vzdialenom mieste aj s autom. Náhodný okoloidúci potom zavolal políciu a dieťa sa vrátilo k matke.

Polícia po drzom zlodejovi aktívne pátra.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies