Šokujúce VIDEO Senior napadol ženu, ktorá mu neuvoľnila miesto v metre

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 07:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO Senior napadol ženu, ktorá mu neuvoľnila miesto v metre

Hovorí sa, že byť na ľudí milý, nič nestojí. Mnohí na to však často zabúdajú. Konflikty medzi generáciami vždy boli aj budú, jeden senior však svojou agresiou vo verejnej doprave prekročil hranice.

slovakia

left justify in out

Internetom sa rozšírilo video, v ktorom čínsky dôchodca dal cudzej žene silnú facku, len preto, že mu odmietla uvoľniť miesto na sedenie.

 

 

Pri tomto incidente treba spomenúť, že pustiť starších ľudí sadnúť je slušnosť, nie povinnosť. A keď sme pri slušnosti, ženy sa nebijú... nikto by nikoho nemal byť. Poškodená žena zjavne nebola mladá, mohla mať okolo 40-50 rokov a taktiež ju mohli bolieť nohy. Nielen starí ľudia majú zdravotné problémy a ťažký život.

 

V metre bolo v tom čase (okolo 9:20 doobeda) veľa ľudí a miesto mu mohol ponúknuť ktokoľvek, senior si ale vybral práve spomínanú ženu, ktorú za „neposlušnosť“ fyzicky potrestal.

 

Incident sa odohral v linke č. 6 medzi stanicami Dazhi Road a Jianghan Road. Nie je známe ako táto dráma skončila. Vo videu ale vidno, že žene prišiel na pomoc nejaký muž, ktorý sa pred ňu postavil. Na internete sa voči seniorovi strhla vlna kritiky:

 

"Tá žena nevyzerá ako mladá osoba - mala absolútne právo zostať sedieť."

 

„Tento človek je blázon. Keby som bol tou ženou, určite by som mu tú facku vrátil!"

 

Informoval o tom viaceré zahraničné médiá ako Asia Wire, Daily Mail, The Ladbible a ďalší.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona