Šokujúce VIDEO: Robotníci zabili tigra bagrom

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 15:01 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Robotníci zabili tigra bagrom

NAÍ DILLÍ – Neuveriteľná krutosť. Pracovníci zabili tigra obzvlášť brutálnym spôsobom.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo šokujúce video, na ktorom pracovník zabije tigra bagrom. Video natočili jeho kolegovia, ktorí pracovali v indickom národnom parku Jima Corbetta.

 

Portál Times of India napísal, že tiger údajne napadol skupinu ľudí, z ktorých dvoch usmrtil. Táto teória sa však nepotvrdila a tiger nikdy neopustil svoje teritórium.

 

Podľa pracovníkov parku, ktorí dostali príkaz šelmu uspať a previezť, bol pri prevoze pri zmysloch a privalili ho bagrom.

 

Zviera po privalení ešte žilo a zahynulo neskôr v dôsledku infekcie a udusenia. Indické úrady sa búria a sú zhrozené, že takto zaobchádzajú so zvieratami. Myslia si, že pracovníci zabili zviera naschval.

 

“Ohavnosť ľudí je nepochopiteľná. Sme zhrození, že sa nikto nepokúsil tigra zachrániť. Namiesto toho si to natáčali na telefón,” povedal bojovník za práva zvierat Sarosh Lodgi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies