Šokujúce VIDEO: Neozbrojeného Palestínca zabil snajper priamo pred kamerou!

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 18:53 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Neozbrojeného Palestínca zabil snajper priamo pred kamerou!

JERUZALEM – Smrť priamo pred kamerou! Mladý Palestínčan zaplatil životom, keď hľadal svoju rodinu v troskách.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v meste Gaza, v ktorom izraelskí vojaci vykonávajú pozemnú operáciu. Palestínsky mladík nebol ozbrojený a hľadal svoju rodinu spoločne s aktivistami z pro-palestínskeho hnutia International Solidarity Movement (ISM), ktorí celý incident natočili.

 

Palestínčana s najväčšou pravdepodobnosťou zastrelil izraelský snajper. Najskôr ho trafil do boku a mladík spadol na trosky budovy, ktoré ležali na zemi. Jeden z členov hnutia ISM Muhammad Abdellah na neho zakričal: „Môžeš sa pohnúť?“ na čo mu muž odpovedal: „Nie, nemôžem, moja krv je všade.“

 

Abdellah vysvetli, že nemohli prísť mužovi na pomoc, pretože by sa pravdepodobne stali taktiež obeťami snajpera, ktorý vystrelil aj druhýkrát a muža ležiaceho na zemi usmrtil. „Myslím si, že ta guľka trafila jeho srdce, zomrel priamo pred našimi očami,“ opísal hroznú situáciu Abdellah.

 

Video nie je vhodné pre mladistvých a ľudí slabšej povahy

 

 

Agentúra AP zatiaľ bližšie nešpecifikovala dôvod streľby a rovnako tak nespravila ani izraelská strana. Meno muža je zatiaľ neznáme.

 

Izraelské letectvo a delostrelectvo zasiahlo v utorok nadránom viac než 70 cieľov v Pásme Gazy v rámci pokračujúcej ofenzívy proti militantnému hnutiu Hamás. O život prišli najmenej tri ďalšie osoby. Izraelské strely zasiahli päť mešít, futbalový štadión, niekoľko domov a najmenej 19 rybárskych lodí. Počet palestínskych obetí prekročil podľa tamojších zdrojov číslo 570. Medzi mŕtvymi sú najmä civilisti vrátane asi 100 detí. Izrael dva týždne po začiatku najnovšieho konfliktu hlási 27 mŕtvych vrátane dvoch civilistov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies