Šokujúce VIDEO: Nemecký novinár popísal, ako funguje MMF a Trojka

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 15:24 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Nemecký novinár popísal, ako funguje MMF a Trojka

BERLÍN – Nemecký novinár nastavil spoločnosti zrkadlo. Ernst Wolff popísal, ako funguje zakzvaná Trojka, ktorá sa skladá z Medzinárodného menového fondu, Európskej centrálnej banky a Európskej únie.

slovakia

left justify in out

„Trojka nerobí nič iné ako to, že využíva banky a jednoduchým ľuďom  ťahá peniaze z vreciek. Ten mechanizmus, ktorý to robí, nie je jednoduchý. Ľuďom podsúvajú, že sú to programy pomoci, ktoré tam presadzujú,“ začal Wolff, ktorý za tri minúty vysvetlí celé fungovanie Trojky.

 

„Predstavte si malú obec niekde na svete. Tá potrebuje nový obecný dom, ktorý stojí povedzme 100-tisíc dolárov. Starosta to ide celé zorganizovať. Ide do banky a povie: „Chceme postaviť nový obecný dom za 100-tisíc a polovicu máme, dáte nám úver 50-tisíc?“ Banka povie: OK. Starosta teraz ide za stavbárom a povie: „Dám ti zákazku a každý z nás si uleje 25-tisíc.“ Potom pôjde pred obecnú radu a povie: „Bude to stáť 150-tisíc“ Banka im však povie „nie, ste skorumpovaní peniaze vám nedáme“. Tak sa obrátia na MMF, alebo Trojku, ktorá ihneď súhlasí,“ vykresľuje situáciu Wolff a dodáva: „Dáme vám peniaze, ale pod tromi podmienkami. Jeden stánok na trhu bude rezervovaný pre americký koncern. Druhou podmienkou je, že Goldman &Sachs si bude môcť otvoriť pobočku vedľa sporiteľne. A treťou je privatizácia studne.“

 

Výsledkom tohto celého úplná kontrola financií Goldman & Sachs, ovládnutie trhu americkým potravinárskym koncernom a zatvorenie studne.

 

„To je terorizmus,“ povedal jeden z diskutujúcich. „Je to podvod,“ súhlasí Wolff.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies