Šokujúce VIDEO Muž vyexoval viac ako dva litre whisky, takto to dopadlo

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 18:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO Muž vyexoval viac ako dva litre whisky, takto to dopadlo

HOUSTON – Všetkého veľa škodí. Ernest Acosta túto múdrosť zrejme ešte nepočul a vypil tak viac ako dva litre whisky Jack Daniels na ex.

slovakia

left justify in out

Tento šokujúci kúsok nahral aj na video, možno by mu inak ani nikto neveril. Pred tým, ako do seba nalial litre alkoholu, zodpovedne varoval fanúšikov, aby sa podobné veci nepokúšali robiť doma, pretože si môžu poškodiť zdravie či dokonca spôsobiť smrť. Vedel teda, do čoho ide.

 

Ernest, ktorý je celý potetovaný vrátane hlavy, sa na podobných extrémnych pokusoch zúčastňuje pravidelne.

 

V úvode videa poskytuje detailný pohľad na hrdlo fľaše, aby dokázal, že s jej obsahom nebolo manipulované. Potom si kľakne na kolená a začína piť, pričom mu pri držaní fľaše pomáha asistentka.

 

Spočiatku sa zdá, že to ide celkom ľahko, no za krátko mu alkohol začne spaľovať zadnú časť krku.

Statočne však absorbuje všetok alkohol. Akonáhle to dokončí, začne sa Ernest sťažovať na bolesť hrdla a rozmazané videnie.

 

V silnej opitosti sa potom pokúša stáť na nohách a premiestniť do kúpeľne, kde neskôr zvracia. V závere možno konštatovať, že na to koľko tvrdého alkoholu vypil, dopadol celkom dobre, takúto hlúposť by totiž v zdravý ustál málokto.

 

 

Jeho fanúšikovia ostali v nemom úžase a zasypali ho pochvalnými komentármi.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies