Šokujúce VIDEO: Muž naživo odvysielal vlastnú vraždu!

NETKY.SK • 27 Február 2018, 13:37 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Muž naživo odvysielal vlastnú vraždu!

SEVERNÁ KAROLÍNIA - Zbrane ľuďom do rúk nepatria a nemali by sa ani vyrábať. Amerika je krásnym príkladom toho, že ani v krajine kde nie je vojna páchajú každodenné zlo v rukách obyčajných civilistov.

slovakia

left justify in out

Muž menom Prentis Robinson bol zastrelený na ulici za bieleho dňa. Vraha neodradila ani zapnutá kamera, ktorá celý jeho skutok zachytila. Dokonca sa ju ani neunúval zničiť.

 

Prentis naživo streamoval svoju prechádzku v uliciach Severnej Karolínie hovoriac niečo o tom, že sa chystá ísť do Atlanty. Zrazu po trávniku vedľa cesty pribehol neznámy muž s nabitou zbraňou. Prentis ho varoval opakujúc slová: "Si v živom vysielaní!" Vrah napriek tomu štyrikrát vystrelil a spôsobil mu smrteľné zranenia.

 

 

Polícia ho potom našla mŕtveho na mieste činu, reportuje Daily Mail. Vrah bol identifikovaný ako Douglas Colson a krátko na to bol zatknutý. Zatiaľ nie je jasné, či sa vrah a obeť osobne poznali. Incident sa odohral v blízkosti univerzity Wingate, ktorú pre istotu dočasne zatvorili.

 

Krátko predtým, než Prentis zomrel, bol na policajnom oddelení Wingate, aby oznámil krádež svojho telefónu. Podľa Fox News Prentis tiež pomáhal polícii odkrývať drogových dílerov  na Facebooku. Je teda možné, že sa mu niekto pomstil. Skutočný motív vraždy však prinesie až vyšetrovanie polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies