Šokujúce VIDEO Motorkár sa hodil na auto, aby získal peniaze z poistky

NETKY.SK • 4 Júl 2018, 06:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO Motorkár sa hodil na auto, aby získal peniaze z poistky

Internetom koluje video, v ktorom vystupuje asi najneschopnejší finančný podvodník na svete. To čo, urobil tento motorkár, by ste nečakali ani vo sne.

slovakia

left justify in out

Muž vyšiel na cestu popri svojej motorke a zablokoval blížiace sa auto. Keď za ním vodička zastavila, zacúval s motorkou, silno ju buchol o predok auta a potom sa sám hodil na kapotu. Následne sa skĺzol na zem a tváril sa, že ho všetko bolí.

 

Žena mala našťastie palubnú kameru, ktorá jeho bizarné divadlo zachytila, inak by sa mohla dostať do problémov, zatiaľ čo podvodník by si slušne privyrobil na odškodnom a poistke.


Vodička promptne vystúpila z auta a spýtala sa: „Čo to malo znamenať? Si idiot?“


Podvodník stále simuloval bolesť, zatiaľ čo jeho komplic stál obďaleč a fotil „dôkazy.“ Akonáhle mu žena povedala, že je to všetko na kamere, zázračne sa uzdravil a okamžite utiekol.

 


The Ladbible upozorňuje, že toto v Británii nie je až tak zriedkavý jav. Napríklad v apríli tohto roka zachytila palubná kamera podobného kaskadéra na bicykli, ktorý sa vedľa auta hodil o zem.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies