Šokujúce VIDEO Moslimov v Británii: Preberáme túto krajinu

NETKY.SK • 29 Január 2016, 16:58 • 2 min
Šokujúce VIDEO Moslimov v Británii: Preberáme túto krajinu

LUTON – Vlna prichádzajúcich migrantov do Európy spustila ešte väčšiu nenávisť voči Moslimom na starom kontinente. U mnohých ľudí evokujú terorizmus a strach. V britskom meste Luton je moslimská komunita neuveriteľne silná a silne proti-Západná.

slovakia

left justify in out

Bury Park v britskom meste Luton je známy kvôli islamistickým extrémistom a fanatikom podporujúcich Islamský štát. Najradikálnejší Islamisti z celej Británie sa stretávajú práve tu.

 

Britská pravicová strana s názvom Britain First zareagovala na správy o uväznení podporovateľa Islamského štátu práve z Bury Parku, pochod tzv. „Kresťanskej hliadky“. Podporovatelia tejto radikálnej pravicovej patriotistickej strany sa prešli s krížmi v rukách po ulici High Street, kde sa stretli s veľmi agresívnym správaním zo strany Moslimov.

 

Aktivistov napadli a obhádzali vajíčkami. Okrem toho sa im slovne vyhrážali a kričali po nich, že Moslimovia „prebrali“ Luton a Veľkú Britániu.

 
Moslimovia v Británii - Preberáme túto krajinu

Som Moslim a preberám tvoju krajinu! /Milan

Posted by Prečo amerikanofilom hrabe? on Thursday, January 28, 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies