Šokujúce VIDEO: Kočík s dieťaťom odfúklo do koľajiska metra, o pár sekúnd prišiel vlak!

NETKY.SK • 12 August 2014, 07:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Kočík s dieťaťom odfúklo do koľajiska metra, o pár sekúnd prišiel vlak!

LONDÝN – Na internete sa objavilo video, pri ktorom vás stuhne krv v žilách! Silný vietor odfúkol kočík s dieťaťom z platformy metra priamo na koľajnice.

slovakia

left justify in out

Britská transportná polícia (BTP) zverejnila záznam z bezpečnostnej kamery, na ktorom je vidieť ako muž nechal kočík pri schodoch medzi dvoma platformami, aby pomohol ostatným členom svojej rodiny. Incident sa stal 23. júla na stanici londýnskeho metra Goodge Street.

 

img

 

img

 

Do kočíku sa oprel silný vietor a odfúkol ho priamo do koľajiska. Matka dieťaťa ihneď vybehla, aby vytiahla svoje dieťa z koľajiska, o niekoľko sekúnd prišiel k platforme vlak. Hovorca BTP označil tento incident za „takmer fatálny“.

 

img

 

img

 

Aj matka, aj dieťa mali obrovské šťastie. Vodič vlakovej súpravy síce brzdil, pretože sa blížil k platforme, ale zrážku by určite neprežili.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona