Šokujúce VIDEO Dievča šikanovalo spolužiačku po rakovine, matka jej dala krutú lekciu

NETKY.SK • 5 Október 2016, 17:56 • 2 min
Šokujúce VIDEO Dievča šikanovalo spolužiačku po rakovine, matka jej dala krutú lekciu

BRATISLAVA – Výchova je úlohou každého rodiča. Jedna matka dala svojej pubertálnej dcére poriadnu príučku. Mladica totiž v škole šikanovala svoju spolužiačku, ktorá bojovala s rakovinou a pri chemoterapii prišla o vlasy. Pre dievča je to obzvlášť bolestivá záležitosť.

slovakia

left justify in out

Najlepšie človek pochopí utrpenie druhého, keď si ho zažije na vlastnej koži a tak matka zobrala holiaci strojček a dcéru oholila dohola.

 

Na videu počuť ako dievča nešťastne kričí, no matka pokračuje, až kým jej krásne dlhé čierne vlasy úplne neoholí.

 

Video v ľuďoch vyvolalo zmiešané emócie. Niektorí matke vyčítali príliš tvrdý trest. Viacej však bolo tých, ktorým sa príučka zdala adekvátna. „Vlasy dorastú, ale túto lekciu si určite zapamätá do konca života,“ napísal do komentárov jeden z divákov.

 

Video bolo zdieľané na Facebooku tento týždeň, avšak nie je úplne jasné kde sa incident odohral. V každom prípade, je veľmi poučné.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies