Šokujúce VIDEO: Chlapček stojí na rímse balkóna na piatom poschodí!

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 11:26 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Chlapček stojí na rímse balkóna na piatom poschodí!

RIO DE JANEIRO – Mal obrovské šťastie! Malý chlapček ostal na rímse balkóna, ktorý sa nachádza na piatom poschodí apartmánového komplexu. Zachránil ho okoloidúci muž a chlapčekovi sa akoby zázrakom nič nestalo.

slovakia

left justify in out

Iba trojročný chlapček sa vyšplhal a preliezol na vonkajšiu stranu balkóna apartmánu svojej matky, ktorá spala vo vedľajšej izbe. Celý incident zachytili na kameru okoloidúci.

 

„Bol to úplne neuveriteľný moment, niektorí naši zákazníci začali plakať,“ povedal čašník Wagner Nascimento Gomes, ktorý pracuje v kaviarni rovno oproti apartmánovému komplexu v brazílskom meste Vila Velha.

 

Chlapec si na balkón priniesol stoličku, po ktorej sa „vyštveral“ na balkón a nevedel odtiaľ zliezť. Zachránil ho Bruno Texiera, ktorý do bytu pribehol z ulice.

 

„Keď sme uvideli chlapca ako visí na balkóne ihneď som utekal dovnútra,“ povedal Texeira pre brazílsky web Midia Con News a dodal: „Dorazili sme k apartmánu a dvere boli otvorené a balkón zavretý. Mala by sa viac starať o zdravie svojho syna.“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona