Šokujúce VIDEO: Biely tiger zabil školáka v zoo v metropole Naí Dillí!

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:38 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Biely tiger zabil školáka v zoo v metropole Naí Dillí!

NAÍ DILLÍ - Biely tiger dnes dohrýzol na smrť žiaka v zoologickej záhrade v indickom hlavnom meste Naí Dillí. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na predstaviteľa zoo a svedka.

slovakia

left justify in out

Televízne stanice odvysielali záznam z bezpečnostnej kamery, zachytávajúci vystrašeného chlapca vo vnútri ohrady tigra v zoo, v ktorej žije šesť bielych tigrov spolu s levmi a pantermi.

 

"Sme v stave totálneho šoku," uviedol Amitábh Agnihótrí, riaditeľ Národného zoologického parku v Naí Dillí. Dodal, že telo poslali na posmrtnú obhliadku.

 

"Tiger schmatol chlapca a zabil ho. Zatiaľ nemám informácie, či chlapec skočil do klietky alebo sa tam nešťastnou náhodou zošmykol," dodal riaditeľ zoo. Úrady ešte musia zistiť, či bol študent sám alebo v spoločnosti kamarátov.

 

"Zábrana je príliš nízka a zdá sa, že tiger ho vtiahol do klietky a pevne mu zovrel krk," uviedol pre indickú spravodajskú televíziu očitý svedok, ktorý zalarmoval políciu.

 

"Pokúšali sme sa do tigra hádzať palice a kamene, ale nepodarilo sa nám chlapca zachrániť," povedal svedok a dodal, že tiger zabil svoju obeť za necelých desať minút.

 

 

V roku 2000 tiger usmrtil muža v zoo vo východoindickom štáte Západné Bengálsko.

 

V roku 2011 žilo v Indii 1706 tigrov, teda viac ako polovica svetovej populácie tohto ohrozeného živočíšneho druhu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona