Šokujúce VIDEO Američania dostali slepú mapu a jednoduchú otázku, totálna katastrofa!

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 16:54 • 2 min
Šokujúce VIDEO Američania dostali slepú mapu a jednoduchú otázku, totálna katastrofa!

Dokázali by ste na slepej mape identifikovať zopár krajín? Alebo aspoň jednu? Jimmy Kimmel sa vo svojej show rozhodol vyspovedať Američanov, no netušil ako hrozne to dopadne.

slovakia

left justify in out

V nedávnej epizóde Jimmy Kimmel Live! vyšiel so svojim štábom na ulicu, aby otestoval geografické vedomosti Američanov.

 

"Prezident (Donald Trump) je v zámorí, navštevuje Belgicko, Anglicko, Škótsko a potom jeho kolega Putin rokuje vo Fínsku. Ide o dôležité stretnutia s vážnymi dôsledkami. Je nevyhnutné, aby Amerika mala silné vzťahy a vedomosti o ľuďoch v iných krajinách, a že zodpovednosť sa vzťahuje na nás všetkých, nielen na prezidenta. A tak sme prišli s testom," vysvetlil Kimmel.

 

Test bol jednoduchý, okoloidúci mali na mape pomenovať jednu jedinú krajinu na celom svete. Vybraní Američania identifikovali presne žiadnu krajinu.

Zopár oslovených dokázalo nájsť aspoň Afriku, ale to je kontinent, nie krajina...

 

Moderátorka sa potom jednej pani spýtala, či vie pomenovať aspoň jednu krajinu v Afrike. "Bože, nie, kto vie takéto veci?" odvetila Američanka.

 

Ďalší pán, ktorý si zmýlil Afriku s krajinou, ukázal že Juhoafrická republika je na severe. Nepomohla mu ani nápoveda v názve.

 

Jedna vysokoškoláčka si zmýlila Európu dva krát, raz ukázala na Austráliu a potom na Afriku. Nevedela ani kde je Amerika, ukázala na Euráziu, lebo jej pripadala najväčšia.

 

Obraz o americkom IQ potom zlepšil malý chlapec, ktorý menoval krajiny jednu za druhou a správne.

 

Kto si myslel, že mladá generácia nemá budúcnosť, teraz určite zmení názor.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies