Šokujúce odhalenie: Hrob princeznej Diany je prázdny!

NETKY.SK • 4 August 2017, 15:46 • 2 min
Šokujúce odhalenie: Hrob princeznej Diany je prázdny!

LONDÝN - Dvadsať rokov po smrti, svetom milovanej, princeznej Diany († 36) jej fanúšikovia chodili oplakávať hrob, v ktorom ale nie je uložené jej telo. Jej pozostatky sú podľa amerických médií uložené inde.

slovakia

left justify in out

Ako sa mnohí až doteraz domnievali, telo princeznej Diany nie je pochované v krypte na ostrove v parku Althrop neďaleko sídla, kde princezná vyrastala. Podľa exkluzívnych informácií RadarOnline boli jej pozostatky po smrti premiestnené do kostola sv. Márie v obci Great Brington, kde je uložený aj jej otec John, 8. gróf Spencer.

 

Po celý ten čas tak fanúšikovia chodili na prázdny hrob, za ktorý sa platí poplatok 17 libier. Dôvod premiestnenia pozostatkov bol jasný. Kráľovská rodina sa bála, že jej hrob poničia vandali alebo sa ho pokúsia vyrabovať. Za posledných dvadsať rokov sa už totiž stalo štyrikrát, že sa niekto pokúsil vlámať do falošného hrobu princeznej Diany.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona