Šokujúce odhalenie: Fekálny fantóm je známy celebritný tréner Dušan!

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 12:33 • 2 min
Šokujúce odhalenie: Fekálny fantóm je známy celebritný tréner Dušan!

BRATISLAVA - Asi nikto by nečakal, že fekálny fantóm bude práve známy celebritný fitness tréner. Polícia po ňom pátrala mesiace, kým neprišla k záverom, že je to práve známy fitness tréner Dušan (42), ktorý bol postrachom všetkých bratislavských žien.

slovakia

left justify in out

Zábery z priemyselných kamier pomohli polícii, aby dolapili páchateľa. Stopy viedli práve k celebritnému trénerovi. Pre verejnosť je to veľké prekvapenie. Nikto by to na elitného športovca nepovedal.

 

Ženy v hlavnom meste desil od januára fekálny fantóm 2, ktorý ako jeho predchodca, syn generála Martin Macko (24) potieral ženy výkalmi a močil na ne. Posledný útok sa odohral minulú nedeľu. Priemyselné kamery zachytili podozrivého muža a zábery doviedli políciu k elitnému trénerovi Dušanovi. „V súčasnej dobe sa s podozrivým mužom vykonávajú všetky potrebné procesné úkony,“ tvrdil ešte vo štvrtok popoludní hovorca Michal Szeiff.

 

Na políciu vo štvrtok postupne prichádzali obete druhého fekálového útočníka. Nevinné obete mali zadržaného Dušana identifikovať a potvrdiť tak, či skutočne ide o muža, ktorý na ne zaútočil močom. Potom ho po deviatej hodine večer naložili kriminalisti do auta a odviedli do jeho bytu na Tehelnej ulici, aby im vydal dôkazy, uvádza Nový Čas.

 

Hlavný vchod strážili muži v kuklách. Po vyše trojhodinovej prehliadke bytu Dušana vyviedli v putách a v rukách zvieral jablko. 

 

Známy fitnestréner stál pri televíznych projektoch ako Hľadá sa supermodelka, Supertelo, či Mafstory.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies