Šokujúce informácie o zmiznutom lietadle: Zostrelili ho!

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 09:50 • 2 min
Šokujúce informácie o zmiznutom lietadle: Zostrelili ho!

SYDNEY – Pátranie po zmiznutom malajzijskom lietadle pokračuje už viac ako desať týždňov. Za ten čas vyšlo niekoľko teórii, čo sa s lietadlom mohlo stať. Britský autor Nigel Cawthorne si myslí, že ho zostrelili počas vojenského cvičenia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Cawthorne vo svojej knihe Flight MH370: The Mystery (Let MH 370: Záhada), že lietadlo zostrelili nad Juhočínskym morom počas spoločného vojenského cvičenia Američanov a Thjacov. Následná pátracia akcia bola podľa neho iba zásterkou na to, aby sa ututlali stopy.

 

Autor knihy sa opiera o svedectvo zamestnanca ropnej plošiny Mikea McKaya. Ten tvrdí, že ráno 8. marca videl na nebi ohnivú guľu, počas práce na plošine v Juhočínskom mori.

 

img

 

Nigel Cawthorne je označovaný za najviac publikujúceho žijúceho britského autora. Na konte má 150 kníh.

 

Lietadlo malajzijských aerolínií zmizlo 8. marca. Na palube bolo v tom čase 239 ľudí. Po stroji zatiaľ bezvýsledne pátrajú tímy z celého sveta.

 

Na Filmovom festivale v Cannes predstavili trailer k filmu Vanishing act. Film je o lete MH370 a mal by vyjsť v priebehu niekoľkých mesaicov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies