Šokujúce FOTO Rodičia uspávajú bábätko vibrátorom!

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 19:41 • 2 min
Šokujúce FOTO Rodičia uspávajú bábätko vibrátorom!

GOLD COAST - Rodičia a najmä mamičky pri malých deťoch trpia chronickým nedostatkom spánku. Uspať drobca môže byť nadľudská úloha a zúfalá situácia si niekedy žiada zúfalé činy.

slovakia

left justify in out

Brad Bentley (34) jedného dňa šokoval svoju manželku Lauru (33), keď jej po príchode domov prezradil „kúzlo“, ktorým uspal ich 10-týždňovú dcérku.

 

Manželia majú spolu dokopy už štyri deti. Na každé majú pochopiteľne menej času i životnej energie. Brad sa jedného dňa ocitol doma sám a celých 20 minút sa neúspešne snažil uspať najmladšieho potomka kývaním kolísky. Zatiaľ čo bábätko vytrvalo vzdorovalo spánku, Brad uvažoval nad tým, ako by sa kolíska mohla triasť bez jeho pomoci.

 

„Vibrátor vibruje,“ blyslo mu v mysli a hneď ho aj šiel pohľadať. Erotickú hračku schoval do plyšovej hračky a nechal ho vibrovať v kolíske vedľa bábätka. Fungovalo to skvele, tvrdí kreatívny otecko. „Modernú metódu“ potom pošepol aj svojej žene a tá si ju tiež rýchlo osvojila. "Keď máte dieťa, urobíte doslova všetko pre to, aby ste mohli spať,“ povedala.

 

img

Foto: StoryTrender, Instagram

 

Laura priznala, že sa najprv trochu obávala reakcií ľudí na internete. Prekvapivo, väčšina komentárov bola pozitívna. Mnoho rodičov jej napísalo, že túto metódu uspávania skúsia tiež. "Nechceli sme nikoho pobúriť a moji sledovatelia poznajú môj zmysel pre humor aj to, že som veľmi sarkastická," vysvetlila mamička, ktorá si konečne môže viac pospať.

 

Brad potom na internete pohľadal iné vibračné motorčeky, aby na uspávanie bábätka nepoužívali erotickú hračku... pre lepší pocit.

 

Laura neskôr zistila, že vibrátor na uspávanie detí odporúčali už pred tým aj iné rodičovské blogy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies