Šokujúce FOTO: O niekoľko sekúnd žirafa neprežila náraz s mostom!

NETKY.SK • 1 August 2014, 10:52 • 2 min
Šokujúce FOTO: O niekoľko sekúnd žirafa neprežila náraz s mostom!

JOHANNESBURG – Vodičovi sa podaril zachytiť šokujúci záber prevážaných žiráf, tesne predtým ako jedna z nich zomrela na následky kolízie s mostom.

slovakia

left justify in out

Neštastie sa stalo na diaľnici neďaleko juhoafrického mesta Johannesburg. Podľa očitého svedka jedna z dvoch prevážaných žiráf zahynula po tom, čo narazila s hlavou do mosta, po ktorým nákladiak prechádzal.

 

Šokovaný svedok Dion Abrahamson povedal: "Videl som nákladné vozidlo prevážať dve žirafy okolo 11:45. Nákladiak bol práve pred zjazdom Van Buuren na diaľnicu N1 do Pretórie. Žirafy mali zaviazané oči takže nemohli most vidieť.“

 

Ďalší svedok nešťastia Thinus Botha prezradil, že práve išiel po ceste, keď počul hlasné zaprašťanie. „Videl som  ako jedna žirafa krváca z nosa. Počul som, že uhynula, vôbec sa tomu nečudujem,“ prezradil Botha.

 

Hovorca Národnej veterinárnej správy povedal, Že sa bude čakať na výsledky pitvy. Zvieratá mali byť prevezené na farmu v mestečku Warmbaths asi 160 kilometrov od Johannesburgu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona