Šokujúce FOTO: Narušený austrálsky terorista ukázal svojho syna (7), ktorý drží hlavu mŕtveho vojaka!

NETKY.SK • 11 August 2014, 09:52 • 2 min
Šokujúce FOTO: Narušený austrálsky terorista ukázal svojho syna (7), ktorý drží hlavu mŕtveho vojaka!

RAQQA – Na internete sa objavila šokujúca fotografia iba sedemročného chlapca, ktorý drží v ruke hlavu mŕtveho sýrskeho vojaka. Zverejnil ju jeho „hrdý“ otec.

slovakia

left justify in out

Mladík je synom austrálskeho džihádistu a bývalého narkomana Khaleda Sharroufa. Fotografia bola vyhotovená v sýrskom meste Raqqa.

 

img

 

Sharrouf (33) je jedným z najhľadanejších Austrálskych teroristov a vojnový zločinec. Fotografiu svojho syna zverejnil na svojom konte na sociálnej sieti Twitter s nápisom: „To je  môj chlapec!“

 

Taktiež zverejnil fotografie ako sám drží rovnakú hlavu sýrskeho vojaka s popisom: „Akáto hlava.“ Na svojom konte má aj fotografie so svojím synom oblečení v rovnakých maskáčoch so zbraňami v rukách.

 

img

 

Bývalému obyvateľovi Sydney diagnostikovali schizofréniu a niekoľkokrát sa vyhrážal austrálskym novinárom. Verejne sa vyslovil, že prinesie džihád do Austrálie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona