Šokujúce FOTO More na Filipínach vyplavilo príšeru. Domáci hovoria o znamení skazy

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 08:39 • 2 min
Šokujúce FOTO More na Filipínach vyplavilo príšeru. Domáci hovoria o znamení skazy

MANILA - Obyvatelia filipínskej provincie Oriental Mindoro si majú od piatku nad čím lámať hlavu. More totiž na pláž vyplavilo tvora, ktorý vraj silne zapácha. Podivuhodnú hmotu už skúmajú vedci. Miestni sa obávajú, že príšera je nositeľom skazy.

slovakia

left justify in out

Na zvláštne stvorenie sa zišli pozrieť obyvatelia z okolitých dedín a od piatku si ho fotografujú. Zatiaľ čo niektorí sú k neidentifikovateľnej hmote ľahostajní, tí poverčiví ju pokladajú za zlé znamenie, píše server novinky.cz. „Na našu krajinu sa rúti zemetrasenie. Ta hmota je znamením, že sa blíži niečo strašné. Prosím, modlite sa za nás,“ povedal Tam Maling britskému serveru Express.

 

 

 

 

„Keď sme sa o tom dozvedeli, bolo to alarmujúce znamenie. Hovorí sa, že keď sa začnú objavovať tvorovia z najhlbších častí oceánu, stane sa niečo zlé,“ uviedol Vincent Dela Pena Badillo.

 

Väčšina obyvateľov je tvorom skôr fascinovaná, pretože nikdy nič podobné nevideli. „Bola som šokovaná. Deti sa báli, že to je mŕtva príšera. Nik netuší, o čo ide,“ povedala Imelda Marizová.

 

 

 

 

Výskumníci pri odbere vzoriek uviedli, že by mohlo ísť o mŕtvu veľrybu, presný druh je však zatiaľ neznámy. „Poslali sme vzorky do laboratória na analýzu DNA. Zvyšok necháme spáliť, príšerne to smrdí, ako niečo z inej planéty,“ uzavrel jeden z výskumníkov Vox Krusada, ktorý vzorky zbieral.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies