Šokujúce FOTO Lekári našli v tele bábätka 16 ihiel! Jednu malo aj v srdci

NETKY.SK • 23 Január 2018, 16:20 • 2 min
Šokujúce FOTO Lekári našli v tele bábätka 16 ihiel! Jednu malo aj v srdci

TAŠKENT – Lekári neverili vlastným očiam, keď im röntgen ukázal vnútro 11-mesačného bábätka.

slovakia

left justify in out

Matka ho doniesla do nemocnice v regióne Ferghana v Uzbekistane kvôli horúčke a problémom s močením. Lekári skúmali stav dieťaťa a spočiatku sa domnievali, že môže mať pneumóniu. Urobili mu röntgen a prišiel šok. V malom telíčko bolo roztrúsených 16 ihiel! Boli v krku, v srdci, pri chrbtici, v hrubom čreve aj v močovom mechúre.

 

img

 

Dieťa následne previezli do Taškentu, kde podstúpilo 9-hodinovú operáciu nutnú pre záchranu jeho života, počas ktorej mu vybrali 13 najnebezpečnejšie uložených ihiel. Ďalšie vyberú až pri ďalšej operácii. Pri zákroku boli prítomní viacerí odborníci na jednotlivé orgány.

 

img

 

Medici sú presvedčené, že ihly dieťa nemohlo prehltnúť a niekto mu ich do tela musel napichať. Matka však tvrdí, že „netuší ako sa to mohlo stať. Jej manžel vraj pracuje v Rusku a ona žije len so svojou mamou a dieťaťom.

 

Prípad vyšetruje tamojšia polícia. Niekto je za ihly v chlapčekovi určite zodpovedný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona