Šokujúce FOTO a VIDEO Táto kráska má krátko pred pôrodom, malé bruško a samý sval

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 19:00 • 2 min
Šokujúce FOTO a VIDEO Táto kráska má krátko pred pôrodom, malé bruško a samý sval

QUEENSLAND – Mnoho žien má z tehotenstva nočnú moru, predstavia si veľké bruško, boľavý chrbát, opuchnuté nohy a nedajbože strije. Chontel Duncan je dôkazom toho, že to nie je jediný scenár čakania na bábätko.

slovakia

left justify in out

Fitness modelka z Queenslandu je v 36. týždni tehotenstva, no stále pracuje a cvičí, pričom ju od pôrodu delí len asi 28 dní.

 

Chontel, ktorá prevádzkuje fitness obchod HIIT, bola v roku 2009 finalistkou Miss Universe. Teraz ohromila celý svet s jej neuveriteľne svalnatým telom v pokročilom štádiu tehotenstva, ktorého priebeh zdieľa na sociálnej sieti so svojimi 194 000 fanúšikmi, tak ako aj jej vášeň pre cvičenie a zdravú stravu.

 

Ako sama povedala, svoje tehotenstvo miluje a užíva si ho, pričom sa neobmedzuje v činnostiach ani stravovaní, keď má hlad sa naje. "Viem čo si môžem dovoliť a čo mám jesť aby sme ja aj moje dieťa zostali zdraví," povedala.

 

Chontel na svojom konte zdieľa aj neuveriteľnú fotku, kde si porovnáva bruško s kamarátkou Nat, ktorá čaká bábätko len o 4 týždne dlhšie ako ona. Rozdiel medzi nimi bol obrovský. "Každá žena nosí bábätko inak, to neznamená, že jedna z nich musí robiť niečo zle," vysvetlila Chontel. "Obe čakáme zdravé deti.“

 

Modelka vytrela zrak všetkým, ktorí čakali, že ju uvidia pribranú, ako nezvláda samu seba a prácu dokopy. „Vážim si moje telo, som disciplinovaná, sledujem svoj zdravotný stav, a neočakávam nedosiahnuteľné,“ tvrdí modelka. „Na prvom mieste je zdravie dieťatka.“

 

Chontel chcela svoj príbeh zviditeľniť, aby upokojila všetky ženy, ktoré sa tehotenstva boja z rôznych dôvodov a dokázala im ako aktívne sa to dá celé zvládnuť.

 

"Mám stále toľko energie, ako keď som nebola tehotná, môžem normálne spať, nebudím sa kvôli cikaniu, ani necikám v jednom kuse, akurát vážim o 10 kg viac a nohavice sú mi na brušku tesnejšie,“ opisuje svoj stav. Jej životný štýl odobril aj lekár. „Sú momenty keď ma zabolí chrbát, ale je to chvíľková záležitosť,“ priznala. "Je to vzrušujúce, všetky tie príznaky, ktoré znamenajú, že Malý D je už skoro tu."

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies